.

.

ZOSI Otthoni Biztonsági Kamera Rendszer 8 Csatorna TELJES 1080P HD-TVI Felügyeleti DVR, valamint 4db 1080P HD Beltéri Kültéri Időjárásálló éjjellátó KAMERÁK Dome Kamerák Nem, Merevlemez(Fekete)

ZOSI Otthoni Biztonsági Kamera Rendszer 8 Csatorna TELJES 1080P HD-TVI Felügyeleti DVR, valamint 4db 1080P

értékelés:

HUF 14578.65
Elérhetőség
A termék elérhető

【8 CH 1080 P HD-TVI DVR/4db 1080 P HD Kupola Időjárásálló kamera】 egy éles kép, éjjel vagy nappal, ha a fényképezőgép automatikus IR-cut filter.Akár 65ft éjjellátó. 【Bővíthető Kamera Rendszer】 .. Ez 8channel 4-in-1 DVR, amely támogatja az Analóg, HD-TVI, CVI ,AHD Kamera.ez biztosítja a rugalmasságot, hogy kiterjesztése további kamerák.További 4db 720 P, vagy 1080 P kamerák. 【Testreszabható mozgásérzékelés zóna Riasztások 】 értesítést, ha váratlan mozdulatot.Intelligens értesítések a kép kiderül, hogy az okostelefon keresztül i Phone/Android Alkalmazás.Azt is beállíthatja, hogy az Érzékelési zóna a DVR, hogy minimalizálja a téves riasztásokat. 【Kilátás bárhol bármikor】 Az ingyenes app Zosi Okos lehetővé teszi, hogy a kamera egy helyen.Ellenőrizze az otthoni vagy üzleti ahol van internet kapcsolat.Ingyenes App a Live View-t akarja, hogy zavarják a mozgás figyelmeztetések.Kapcsolja be a Riasztás értesíti, akkor értesítést kap a mozgás figyelmeztetések.Lehet kizárni, válassza a területeken minden kamera.Ez grant adatvédelmi helyzetekben.Az emberek nem tekintheti meg az egyes területeket, illetve tevékenységeket.Ez 8channel 4-in-1 DVR, amely támogatja az Analóg, HD-TVI, CVI, AHD Kamera.Ez biztosítja a rugalmasságot, hogy kiterjesztése további kamerák.A DVR támogatja a maximum 8db kamerák,így hozzá még 4 kamera, hogy ez a rendszer.Zosi van bullet kamera, dome kamera, fekete fényképezőgép, fehér kamera, amely comptible ez a rendszer.így válasszuk ki, hogy a teljes üzleti biztonsági megoldás.

A tulajdonságokhoz

1. Nagy Felbontású:
Kódolás kapacitás 8*[email protected], Támogatja a 1080P Full HD HDMI kimenet, támogató VGA-s BNC kimenet is. 2. Egy Lépés az Interneten

Termékek a kategóriában