.

.

HLL Fürdő Széklet,Kád Zuhany Szék, Hordozható Fürdőt Ülés, Állítható Zuhanyozás Padon, Fehér Fürdőkád Lift Szék Karokkal

HLL Fürdő Széklet,Kád Zuhany Szék, Hordozható Fürdőt Ülés, Állítható Zuhanyozás Padon, Fehér Fürdőkád Lift

értékelés:

HUF 8532.00
Elérhetőség
A termék elérhető

Anti-Skid, Csúszásmentes, Ferde Lábak Biztosít Kivételes Stabilitást a Zuhanyzó Szék.Minden Lábat Is Fejelt Anti-Skid, Csúszásmentes Gumi Tippek a Hozzáadott Biztonság; Megakadályozzák a Csúszó.Könnyű, Tartós,Épített Alumínium Keret, a Könnyű Zuhanyzó Szék Keret Támogatja a maximum 220 Font(100 kg).a Könnyű Váz Könnyedén Hordozható nagyobb Kényelem érdekében.Hasznos a Fürdőszobában Idős Nyugdíjasok, Fogyatékkal élők, Bariatric, Fogyatékos Személyek, Sérült, Mások pedig, Akik Szeretnék, hogy Üljön Fürdés Közben.Szerint Ergonomikus kialakítású Ülések, Emberek ülnek fel Kényelmesebb,Ülés Térhatás Design,Növeli a Teret a Tevékenységét,Alkalmas a Különböző embercsoportok.Biztonság fokozása Kényelem A Fürdő, Zuhanyzó Terület Telepítésével Ez a Praktikus, helytakarékos Fürdő Helyet.Specifikáció : Elem Típus : Magasság Állítható Zuhany Széklet / Zuhanyzó Szék / Fürdő Bench Material : Alumínium Ötvözet + Plastic Max Terhelhetőség : 100 Kg (220 Kg) Csomag Lista : 1 X Zuhanyzó Szék[Óvintézkedések]◆Ezt a Terméket Csak Eladja Zuhany Széklet, valamint Nem Tartalmaz Más Termék Képek.◆Amikor Mérési Kézzel, a Termék Mérete mutathat egy Fizikai Hiba 1-5 cm◆Miatt Erős Fény, Ez a Termék Előállításához egy Bizonyos Színt Különbség.Ez Normális jelenség, Elkerülhetetlen.Köszönöm a Megértést!◆Mindig Olvasd el a Címkét, Figyelmeztetések, valamint Utasításokat a Termék Használata Előtt, vagy Fogyasztó, Nem Kizárólag Támaszkodnak a Bemutatott Információk A honlapunkon.◆Üdvözöljük A Bolt !Ha Bármilyen Konkrét Termék Kérdése Van, Kérjük, Lépjen Kapcsolatba A Miénk.

A tulajdonságokhoz

Elem Típusa:
Magasság Állítható Zuhany Széklet / Zuhanyzó Szék / Fürdő Pad
Anyag:
Alumínium + Műanyag
Max terhelhetőség:
100 Kg (220 Kg)
A Csomag Lista:
1 X Zuhanyzó Szék :
[Óvintézkedések] :
◆Ezt a Terméket Csak Eladja Zuhany Széklet, valamint Nem Tartalmaz Más Termék Képek. :
◆Mérésekor Kézzel, a Termék Mérete mutathat egy Fizikai Hiba 1-5 cm :
◆Miatt Erős Fény, Ez a Termék Előállításához egy Bizonyos Színt Különbség. Ez Normális jelenség, Elkerülhetetlen. Köszönöm a Megértést! :
◆Mindig Olvasd el a Címkét, Figyelmeztetések, valamint Utasításokat a Termék Használata Előtt, vagy Fogyasztó, Nem Kizárólag Támaszkodnak a Bemutatott Információk A honlapunkon. :
◆Üdvözöljük A Bolt ! Ha Bármilyen Konkrét Termék Kérdése Van, Kérjük, Lépjen Kapcsolatba A Miénk. :

Termékek a kategóriában