.

.

HLL Fürdő Széklet,Hordozható Fürdőt Ülés Állítható Zuhany Pad Fehér Fürdőkád Lift Szék Karokkal

HLL Fürdő Széklet,Hordozható Fürdőt Ülés Állítható Zuhany Pad Fehér Fürdőkád Lift Szék Karokkal

értékelés:

HUF 13176.00
Elérhetőség
A termék elérhető

a Fürdő a Szék Magassága Állítható, hogy Megfeleljen A Különböző Igényeket, Alkalmas a Különböző embercsoportok.Csúszásmentes Gumi Láb Pad, Stabil, Biztonságos.Könnyű, Tartós,Épített Alumínium Keret, a Könnyű Zuhanyzó Szék Keret Támogatja a maximum 440 Kg(200).a Könnyű Váz Könnyedén Hordozható nagyobb Kényelem érdekében.Hasznos a Fürdőszobában Idős Nyugdíjasok, Fogyatékkal élők, Bariatric, Fogyatékos Személyek, Sérült, Mások pedig, Akik Szeretnék, hogy Üljön Fürdés Közben.Szerint Ergonomikus kialakítású Ülések, Emberek ülnek fel Kényelmesebb,Ülés Térhatás Design,Növeli a Teret a Tevékenységét,Alkalmas a Különböző embercsoportok.Biztonság fokozása Kényelem A Fürdő, Zuhanyzó Terület Telepítésével Ez a Praktikus, helytakarékos Fürdő Helyet.Specifikáció : Elem Típus : Magasság Állítható Zuhany Széklet / Zuhanyzó Szék / Fürdő Bench Cleaning Módszer : Nedves Ruhával Bozót, Száraz Naturally Max Terhelhetőség : 200 Kg (440 Kg) Csomag Lista : 1 X Zuhanyzó Szék[Óvintézkedések]◆Ezt a Terméket Csak Eladja Zuhany Széklet, valamint Nem Tartalmaz Más Termék Képek.◆Amikor Mérési Kézzel, a Termék Mérete mutathat egy Fizikai Hiba 1-5 cm◆Miatt Erős Fény, Ez a Termék Előállításához egy Bizonyos Színt Különbség.Ez Normális jelenség, Elkerülhetetlen.Köszönöm a Megértést!◆Mindig Olvasd el a Címkét, Figyelmeztetések, valamint Utasításokat a Termék Használata Előtt, vagy Fogyasztó, Nem Kizárólag Támaszkodnak a Bemutatott Információk A honlapunkon.◆Üdvözöljük A Bolt !Ha Bármilyen Konkrét Termék Kérdése Van, Kérjük, Lépjen Kapcsolatba A Miénk.

A tulajdonságokhoz

Elem Típusa:
Magasság Állítható Zuhany Széklet / Zuhanyzó Szék / Fürdő Pad
Tisztítási módszer:
Nedves Ruhával Bozót, Száraz Természetesen
Max terhelhetőség:
200 Kg (440 Kg)
A Csomag Lista:
1 X Zuhanyzó Szék :
[Óvintézkedések] :
◆Ezt a Terméket Csak Eladja Zuhany Széklet, valamint Nem Tartalmaz Más Termék Képek. :
◆Mérésekor Kézzel, a Termék Mérete mutathat egy Fizikai Hiba 1-5 cm :
◆Miatt Erős Fény, Ez a Termék Előállításához egy Bizonyos Színt Különbség. Ez Normális jelenség, Elkerülhetetlen. Köszönöm a Megértést! :
◆Mindig Olvasd el a Címkét, Figyelmeztetések, valamint Utasításokat a Termék Használata Előtt, vagy Fogyasztó, Nem Kizárólag Támaszkodnak a Bemutatott Információk A honlapunkon. :
◆Üdvözöljük A Bolt ! Ha Bármilyen Konkrét Termék Kérdése Van, Kérjük, Lépjen Kapcsolatba A Miénk. :

Termékek a kategóriában