.

.

Goupchn 5DB Teszt Vezet 4mm Rakható Banán Dugó Krokodil Csipeszt Rugalmas Kábel Vezeték 3.3 ft/1m a Multiméter Elektromos Vizsgálat

Goupchn 5DB Teszt Vezet 4mm Rakható Banán Dugó Krokodil Csipeszt Rugalmas Kábel Vezeték 3.3 ft/1m a Multiméter

értékelés:

HUF 1753.65
Elérhetőség
A termék elérhető

Egyik végét a vizsgálati nyom egy összerakható standard 4mm banán dugó.A másik végén egy tiszta réz szigetelt krokodil csipesszel.Nyom hossza : 3ft.Feszültség : 1000 V.Áram : 15 A. 4mm Banán Dugó rakható.Csatlakoztatható több, mint egy banán dugó ugyanabba a banán aljzat.Erős Banán Dugók a szigetelés jelentősen növeli a tartósságot, valamint a rugalmasság az érdeklődők.A krokodil csipesszel szilárdan rögzített, a drót, a gumi hőszigetelő réteg biztosítja, hogy nem fog kicsúszni a használat során.A tavasz a krokodil csipesz, hogy elég erős lesz, nem deformálódik, ahogy használják gyakrabban.Tökéletes minden elektromos tesztelés, elektronikus alkalmazások, majd a közepes vagy alacsony a jelenlegi vizsgálat a veterán autók, teherautók, valamint motorkerékpár.Ha a teszt sok áramkörök egymás után, ez egy abszolút szükségszerűség.Csomag tartalma : 5 DB 4mm rakható banán dugó krokodil krokodil csipesszel teszt vezet. 5 a színek, hogy könnyű megkülönböztetni őket a használat során. 4mm banán csatlakozó aligátor clip teszt vezet készülnek a magas minőségi réz anyag, amely puha, rugalmas, tartós.Banán dugók vannak rakható.Csatlakoztatható több, mint egy banán dugó ugyanabba a banán aljzat. 5 a színek, hogy könnyű megkülönböztetni őket a használat során.Csatlakozó méret : 4mm Rakható Banán Dugó.Feszültség/Áram : 1000 V / 15-Hossz : 3.3 ft.Anyaga : Réz, PVC.Szín : Piros, Fekete, Sárga, Zöld, Kék.Tökéletes minden elektromos tesztelés, elektronikus alkalmazások, majd a közepes vagy alacsony a jelenlegi vizsgálat a veterán autók, teherautók, valamint motorkerékpár.Ha a teszt sok áramkörök egymás után, ez egy abszolút szükségszerűség.Goupchn -, Hogy valami más.A Goupchn, arra törekszünk, hogy kiváló minőségű eszközök, tartozékok, amelyek ösztönzik a fogyasztókat, hogy élni kényelmesebb, valamint dúsított életmód.A korlátlan szenvedély, az innováció, valamint a megoldásokat vezet minket tovább.Van erős hit, hogy csak akkor, ha van egy mély megértése, hogy az emberek szükségletei, vágyai, tudjuk, hogy a termékeink lesz más, ami lehet, hogy az élet más.Tulajdonságok : . 4mm banán csatlakozó aligátor clip teszt vezet készülnek a magas minőségi réz anyag, amely puha, rugalmas, tartós.Banán dugók vannak rakható.Csatlakoztatható több, mint egy banán dugó ugyanabba a banán aljzat.5 a színek, hogy könnyű megkülönböztetni őket a használat során.Funkció : .Csatlakozó méret : 4mm Rakható Banán Plug Voltage/Áram : 1000 V / 15 ALength : 3.3 ft Material : Réz, PVCColor : Piros, Fekete, Sárga, Zöld, Kék.

A tulajdonságokhoz

4mm banana plug to alligator clip test leads are made of high quality copper material which are soft, flexible and durable. :

Termékek a kategóriában